Liga Studentilor din Universitatea „Dunarea de Jos din Galati”, va invita pe data de 11 decembrie 2014, incepand cu orele 19:00 la proiectul traditional Balul Bobocilor, care de-a lungul timpului a surprins prin unicitate, originalitate, provocari si multa aventura.

Prima parte a spectacolului se va desfasura in Casa de Cultura a Studentilor, care se va termina cu un concert sustinut de trupa OVER, urmat de petrecerea in Club S in care invitat special este Maximilian.

 

Pretul unei invitatii este de 15 RON pentru studenti si 20 RON pentru nestudenti, acestea putand fi achizitionate de la Sediul Ligii Studentilor din corpul „D” al Facultatii de Inginerie (fosta Mecanica) si de pe palierul Ligii Studentilor din Galati situat in camin „B”, parter.
Partenerii si sponsorii care au facut posibil realizarea acestui eveniment sunt:

 

Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati, Casa de Cultura a Studentilor, PETEA SOUND, AUTOpneus, KartClub Galati, Diana Shopping, MAXfitness, FAMOST, PEDRO photography, SUMMER TIME, Cristina Pelin Neil Artist, REVISTA EXPLORE, Avera Make-Up Artist, Smart-driving.eu, Trupa IllQueens, Cristina David Hairstylist & Make-up Artist, Magazin Marie Boutique.

 

DESPRE BALUL BOBOCILOR

Proiect tradiţional al Ligii Studenţilor din Galaţi, este balul care de-a lungul timpului a surprins prin unicitate, originalitate, provocări şi multă aventură. Bobocii selectaţi în urma preselecţiilor realizate de către organizatori sunt supuşi timp de 6 saptamani unei experienţe de viaţă inedită, care işi propune să formeze sau să modeleze caracterul şi personalitatea tinerilor proaspăt înmatriculaţi în anul întâi la ciclul de licenţă din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

 

Întregul bal se realizează în conformitate cu o anumită temă, stabilită de organizatori şi care în fiecare an diferă de cea precedentă.

 

Apogeul acestei compeţii este atins în seara balului şi consta într-un adevărat spectacol în care sunt prezentate pe lângă aventura bobocilor de pe durata celor 6 săptămâni şi momente speciale pregătite de aceştia, dar şi momente de coregrafie, urmând ca la sfârşitul acesteia să fie desemnaţi Mister Boboc, respectivMiss boboc din Universitatea”Dunărea de Jos” din Galaţi.