Liga Studenților din Universitatea  „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Universitatea  „ Dunărea de Jos” din Galați, Casa de Cultură a Studenților din Galați, Teatrul Muzical „Nae Leonard” și Fratelli Galați, vă invită să luați parte la ediţia cu numărul XXl a proiectului tradițional Balul Bobocilor.

Evenimentul  se va desfăşura joi, 8 decembrie 2016, începând cu orele 18:30, pe scena Teatrului Muzical “Nae Leonard”, urmând ca acţiunea să se mute în Club Fratelli Galaţi, începând cu orele 23:00.
Spectacolul prezintă activităţile şi provocările bobocilor de pe parcursul celor 6 săptămâni, momentele artistice, de teatru și coregrafie pregătite de aceștia, urmând ca la sfârșit să fie desemnați Mister Boboc, respectiv Miss Boboc din Universitatea  „Dunărea de Jos” din Galați.
Prețul unei invitații la spectacolul din Teatrul Muzical  „Nae Leonard” este de 10 lei. La concertul susţinut de Feli,din Club Fratelli, preţul unei invitaţii este de 15 lei pentru studenţi,respectiv 20 de lei pentru publicul larg.
La achiziţionarea unei invitaţii (spectacol+after party) se acordă o reducere de 5 lei, atat studenţilor cat şi publicului larg.
Invitaţiile pot fi achiziţionate de la Sediul Ligii Studenților din corpul “D” al Facultății de Inginerie (fosta Mecanică), de pe palierul Ligii Studenților din Galați situat in cămin “B” (parter), camera 017, și de la intrarea în sala de spectacole, respectiv intrarea în club (în limita locurilor disponibile).

 

Rezervări mese: 0737110099
Invitații: Ștefan Lupu – 0747136274

 

Partenerii și sponsorii care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment sunt:
Universitatea ,,Dunărea de Jos” din Galaţi, Casa de Cultură a Studenţilor, Teatrul Muzical “Nae Leonard”, Club Fratelli Galați, PETEA SOUND, RTV Galaţi, Club Alice, Benvenuti, Cutia cu Trandafiri, No+Vello, MaX Fitness,Marie Boutique, Yves Rocher, Cinema Galaţi, Refresh,American Experience, Coregrafie: Altergo Egophium, Regie şi mişcare scenică: Oana Mogoş.