Ca in fiecare an, in aceasta perioada in Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati se demareaza procedurile de cazare in campusul studentesc. Cazarile se vor de desfasura dupa urmatorul program:

CAZARE STUDENŢI  ANUL I

În intervalul  25.09.2015 – 26.09.2015  (vineri – sâmbătă)

CAZARE STUDENŢI CU PRECAZARE APROBATĂ

În intervalul  26.09.2015 – 28.09.2015 (sâmbătă – luni)

CAZARE STUDENŢI ADMIŞI LA MASTERAT

În intervalul  28.09.2015 – 30.09.2015 (luni – miercuri)

CAZARE STUDENŢI REPETENŢI/EXMATRICULAŢI/FĂRĂ PRECAZARE

În intervalul  30.09.2015 – 02.10.2015 (miercuri – vineri)

CAZARE STUDENȚI ANUL I

Studenţii vor trebui să urmeze următorii paşi pentru cazarea în campusurile studenţeşti:

1.Să se prezinte la secretariatele facultăţilor unde au fost admişi pentru a completa contractul de studii şi a se înscrie în an.
Secretariatele le vor elibera bonurile de repartiţie în cămine.
2.Studenții se vor prezenta la biroul de cazare al căminului unde au fost repartizaţi cu următoarele documente:

•Copie C.I.

•Adeverință de student

•Bonul de repartiție

 

Secretariatele facultăţilor vor fi deschise pentru înscrieri la facultate în intervalul orar 08:00-16:00, inclusiv Sâmbăta şi Duminica, începând cu data de 24 septembrie.

Pentru orice probleme care au legătură cu procedura de cazare studenţii pot apela la Biroul Central de Cazare situat în căminul F din Campusul Studenţesc.
Toate birourile de cazare vor funcţiona zilnic între orele 09:00-17:00 inclusiv Sâmbăta şi Duminica începând cu data de 25 Septembrie.

Repartiția studenților pe cămine se face pe baza bonurilor de cazare și a numărului de locuri alocat fiecărei facultăți, transmis de Direcția Cămine, Cantine și Proiecte Studențești către fiecare decanat într-un interval de timp anterior perioadei mai sus menționate.

În cadrul birourilor de cazare aceștia vor completa contractul de cazare aferent anului universitar 2015-2016, și vor lua în primire locul alocat de personalul administrativ al căminului respectiv.

Cazarea studenților străini anul I și pregătitor în căminele studențești se va face pe întreaga durată a procedurii de cazare, respectiv în intervalul 25.09 – 02.10.2015.

Studenţii vor trebui să urmeze următorii paşi pentru cazarea în campusurile studenţeşti:

1.Să se prezinte Secretariatul General al Universității „Dunărea de Jos” din Galați pentru a completa contractul de studii şi a se înscrie în an.
Secretariatul le va elibera bonurile de repartiţie în cămine.
2.Studenții se vor prezenta la biroul central de cazare situat în căminul F din Campusul Studenţesc cu următoarele acte :

•Copie act identitate/Paşaport
•Adeverință de student vizată de Secretariatul General al Universității „Dunărea de Jos” din Galați

 

Biroul Central de cazare îi va direcționa către unul dintre birourile de pe fiecare cămin, unde acesta va completa contractul de cazare pentru anul universitar 2015-2016 și i se va aloca un loc de cazare.

Mai multe detalii pe www.campus.ugal.ro – Sursa: www.campus.ugal.ro – Sursa foto: Mediafax