Ediția din acest an a Galei Profesorului Bologna va fi organizată la Timișoara de către Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, organizație membră a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Gala Profesorului Bologna  are la bază conceptul de învățământ centrat pe student și își propune să identifice și să premieze acele modele de profesori care inspiră și motivează studenții, oameni care ne fac studenția mai frumoasă și atractivă

 

Procesul de selecţie a „profesorilor Bologna” este unul cât se poate de metodic şi de serios: după ce studentul îşi nominalizează un dascăl sau mai mulți, motivându-şi alegerea, studenți special pregătiți din toată țara fac evaluarea.

 

Metodologia de evaluare este una complexă, pentru a ne asigura că profesorii premiați sunt întradevăr acei profesori care îndeplinesc caracteristicile profilului Profesorului Bologna.

 

Dacă ai un profesor care ți-a marcat studenția nu rata șansa să îl arăți întregii țări prin intermediul singurei inițiative naționale care omagiază acei profesori care reușesc să depășească granițele materiei pe care o predau și să devină modele pentru studenți – Gala Profesorului Bologna.Profesorii care se încadrează în profilul căutat vor fi anunțați și vor fi invitați la gala de premiere a Profesorilor Bologna care va avea loc în 22 – 24 mai.

 

Studenții  își pot nominaliza profesorii aspiranți la titlul de Profesor Bologna  pe www.profitari.ro  până în 22 martie.