Mirel are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea spera la viata.

Lascan Valentin Mirel, student al Facultatii de Inginerie din cadrul Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati, locatar al caminului „E” din Complexul Al. I. Cuza, a avut un accident ingrozitor si se zbate intre viata si moarte.

 

Accidentul s-a petrecut in zona Filesti in dimineata zilei 22 iunie 2015, cand Mirel, soferul unei autoutilitare marca Volkswagen Caddy a piedut controlul volanului si s-a rostogolit de mai multe ori cu masina.

 

In urma accidentului acesta a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal „Sf. Andrei” din Galati prezentand traumatism toracic, traumatism abdominal si fractura de coloana vertebrala. 

 

In urma operatiilor de indepartare a splinei si a fierii acesta a pierdut mult sange, iar ulterior a inceput sa se confrunte cu o hemoragie interna.

 

Apelam la toti binevoitorii acestei comunitati, sa mearga de URGENTA sa doneze sange, incepand cu orele 6:00 la cel mai apropiat centru de transfuzii sanguine, precizand ca donatia se indreapta catre: LASCAN VALENTIN MIREL, internat la SPITALUL FLOREASCA din BUCURESTI.

 

Orice ajutor financiar poate ajuta familia studentului, pe aceasta cale rugandu-va sa donati in urmatoarele conturi:

 

NUME: COSTICA LASCAN (Tatal lui Mirel)

LEI: RO97RZBR0000060014526531

EURO: RO44RZBR0000060010127468

 

Pentru mai multe detalii apelati la orice ora din zi si din noapte la numarul: 0740.627.480