In perioada 26 mai – 15 iunie, se va desfasura procesul de completare si depunere a precazarilor in caminele studentesti din campusul studentesc „Al. I. Cuza”.

Astfel, studentii pot intra in posesia formularelor de precazare prin intermediul responsabililor de palier, a responsabililor de camin si a administratiei caminului in care locuiesc;

 

Completarea cererilor de precazare presupune si precizarea obligatorie a numarului de telefon de contact si a adresei de e-mail. 

 

Cererile de precazare completate vor fi depuse la responsabilul de camin. (B, C, D, E, G, H).

 

PRECAZARILE VOR FI ANULATE in urmatoarele situatii:

 

– Neplata regiei de camin pe luna IUNIE pana la data de 15 IUNIE;

– Neplata regiei de camin pe luna IULIE pana la data de 15 IULIE;

– Debite restante pentru perioada 11 iulie – 30 septembrie in cazul studentilor cazati pe timpul verii in caminul G;

 

– Avertismente in timpul anului universitar 2014 – 2015, dupa verificarea de catre comisia administrativa a DCCPS pentru fiecare caz in parte;

 

– Studentii care s-au decazat si continua sa locuiasca in spatiile DCCPS fara sa aiba aprobarea administratiei dupa data decazarii.

 

Cererile de precazare vor fi validate definitiv dupa verificarea situatiei de catre comisia administrativa a Directiei Camine, Cantine si Proiecte Studentesti a situatiei scolare si disciplinare, in luna septembrie, a fiecarei cereri. In cadrul analizei acestor cereri vor fi luate in considerare daunele produse spatiului de cazare oferit la inceputul anului universitar 2014-2015.

 

Conditiile enuntate in formularul de precazare raman in vigoare cu clarificarile mentionate mai sus.