Încep preselecțiile pentru Balul Bobocilor din Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, organizat de Liga Studenților din Galați. Studentele de anul I sunt aşteptate pe data de 28 octombrie, în timp ce studenţii de anul I sunt aşteptaţi joi, 30 octombrie 2014, în corpul „D” al Facultăţii de Inginerie.

Astfel, marţi şi joi,  începând cu orele 18:00, în Sala D01, vor fi selectaţi 10 baieţi şi 10 fete, ce vor avea parte de 6 săptămâni de provocări, probe inedite, surprize şi distracţie. Grupul ţintă sunt studenţii ce doresc să se afirme, să participe la diferite activităţi cultural artistice.

 

Singurul criteriu pentru a putea participa la preselecție este de a fi student în anul I, la licență, la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați.

 

Despre Balul Bobocilor

 

Proiect tradiţional al Ligii Studenţilor din Galaţi, este balul care de-a lungul timpului a surprins prin unicitate, originalitate, provocări şi multă aventură. Bobocii selectaţi în urma preselecţiilor realizate de către organizatori sunt supuşi timp de 6 saptamani unei experienţe de viaţă inedită, care işi propune să formeze sau să modeleze caracterul şi personalitatea tinerilor proaspăt înmatriculaţi în anul întâi la ciclul de licenţă din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

 

Întregul bal se realizează în conformitate cu o anumită temă, stabilită de organizatori şi care în fiecare an diferă de cea precedentă.

 

Apogeul acestei compeţii este atins în seara balului şi consta într-un adevărat spectacol în care sunt prezentate pe lângă aventura bobocilor de pe durata celor 6 săptămâni şi momente speciale pregătite de aceştia, dar şi momente de coregrafie, urmând ca la sfârşitul acesteia să fie desemnaţi Mister Boboc, respectiv Miss boboc din Universitatea”Dunărea de Jos” din Galaţi.

 

Pentru a vedea cum au petrecut bobocii anilor precedenţi, experienţa Balului Bobocilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, click AICI!