A început vânătoarea de tineri simpatici! Vino și tu la preselecțiile pentru Balul Bobocilor!
Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează, în perioada 25-26 octombrie 2016, preselecții pentru evenimentul tradițional Balul Bobocilor.

          Balul Bobocilor este dedicat studenților din anul I cu scopul de a-i încuraja să socializeze, să se afirme și să se integreze cât mai ușor în atmosfera studențească. De-a lungul timpului, evenimentul a surprins prin unicitate, originalitate, provocări şi multă aventură. Bobocii selectaţi în urma preselecţiilor realizate de către organizatori sunt supuşi timp de 6 săptămâni unei experienţe de viaţă inedită, care işi propune să formeze sau să modeleze caracterul şi personalitatea tinerilor.
          Apogeul acestei competiţii este atins în seara balului, seară ce constă într-un adevărat spectacol. Vor fi prezentate momente de coregrafie, aventura bobocilor de pe durata celor 6 săptămâni și momente speciale pregătite de aceştia, iar spre sfârșitul spectacolului vor fi desemnaţi Miss & Mister Boboc din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.
          Întregul bal se realizează în conformitate cu o anumită temă, stabilită de organizatori şi care în fiecare an diferă de cea precedentă.
          Vă invităm marți, 25 octombrie, la preselecțiile pentru fete, respectiv miercuri, 26 octombrie, la preselecțiile pentru băieți, începând cu orele 17:00, în incinta Facultății de Inginerie, corpul D, sala D03.