Liga Studenților din Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați organizează în perioada 28-29 octombrie 2015, preselecțiile pentru evenimentul tradițional Balul Bobocilor ajuns la ediția cu numărul  XX.

Vă invităm miercuri, 28 octombrie, la preselecțiile pentru fete, respectiv joi, 29 octombrie, la preselecțiile pentru băieți, începând cu orele 17:00, în incinta Facultății de Inginerie, corpul D, sala D01.

Balul Bobocilor este dedicat studenților din anul I, cu scopul de a-i încuraja să socializeze, să se afirme și să se integreze cât mai repede și ușor în atmosfera studentească. Î́n cadrul evenimentului se va promova noua generație de boboci ai Universității “Dunărea de Jos” din Galați.

 

Despre Balul Bobocilor

Proiect tradiţional al Ligii Studenţilor din Galaţi, este balul care de-a lungul timpului a surprins prin unicitate, originalitate, provocări şi multă aventură. Bobocii selectaţi în urma preselecţiilor realizate de către organizatori sunt supuşi timp de 6 saptamani unei experienţe de viaţă inedită, care işi propune să formeze sau să modeleze caracterul şi personalitatea tinerilor proaspăt înmatriculaţi în anul întâi la ciclul de licenţă din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Întregul bal se realizează în conformitate cu o anumită temă, stabilită de organizatori şi care în fiecare an diferă de cea precedentă.

Apogeul acestei compeţii este atins în seara balului şi consta într-un adevărat spectacol în care sunt prezentate pe lângă aventura bobocilor de pe durata celor 6 săptămâni şi momente speciale pregătite de aceştia, dar şi momente de coregrafie, urmând ca la sfârşitul acesteia să fie desemnaţi Mister Boboc, respectiv Miss boboc din Universitatea”Dunărea de Jos” din Galaţi.