Liga Studenților din Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați și Casa de Cultură a Studenților din Galați, organizează în data de 28.04.2015 începând cu ora 9:00 „Târgul de Internship-uri” pentru studenții Universității “Dunărea de Jos” din Galați.

Prin acest eveniment urmărim să sprijinim și să facilităm integrarea studenților și absolvenților pe piața forței de muncă, prin realizarea unor stagii de practică, cât mai eficiente și mai performanțe, care să îi pregătească pe aceștia în domeniul în care studiază.

 

De asemenea, urmărim prezentarea unei oferte cât mai diversificate de internship-uri, într-un cadru organizat, pentru a asigura accesul echitabil al studenților la oportunitățile de practică, în domenii cât mai variate, pentru a acoperi paleta extrem de vastă de specializări a universității noastre.

 

Menționăm că târgul se va desfășura în cadrul Universității  “Dunărea de Jos” la Facultatea de Inginerie Corp „D”, iar companiilor care vor participa li se va pune la dispoziție un stand, prin intermediul căruia să își promoveze oferta către studenți.