Târgul de Internship-uri organizat de Liga Studenților din Galați – locul perfect în care poți face un prim pas în carieră prin găsirea stagiului de practică potrivit.

 

În perioada 29-30 martie Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează cea de-a treia ediție a Târgului de Internship-uri. Evenimentul are menirea de a facilita accesul studenților la locuri de practică pe care facultatea nu le poate asigura sau diferite față de cele pe care le oferă.
Studenții vor putea afla care sunt cerințele în ceea ce privește procesul de recrutare, dar și importanța unui stagiu de practică în construirea unei cariere de succes.
La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai aproape 40 de companii din Galați și din țară ce oferă stagii de internship corespunzatoare domeniilor de studiu din cadrul Universității.
Ediția de anul acesta a Târgului de Internship-uri își propune să acopere o gamă mai largă de specializări ale facultăților din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați față de cea anterioară.

 

Vă așteptăm miercuri, 29 martie și joi, 30 martie între orele 10:00 – 14:00, în corpul “D” al Facultății de Inginerie pentru a face un prim pas în carieră.

 

Parteneri: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Casa de Cultură a Studenților din Galați.